×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Heroic säkrar första vinsten i Majorn — vann på Vertigo mot Team Liquid

2
Richard "Xizt" Landströms mannar vann sin öppningsmatch i Legends Stage.
Heroic tar sin första seger i vårens Major. Laget besegrade amerikanska Team Liquid med 16-11 på Vertigo efter en fin insats av Rene "TeSeS" Madsen.


Den första halvleken var någorlunda jämn. Heroic öppnade starkast men Liquid arbetade in sig i matchen. Efter 15 rundor var ställningen 9-6 i danskarnas favör.

I den andra halvleken kunde Heroic sedan rycka ifrån och säkra matchvinsten. TeSeS snittade en kill per runda och landade på 27 kills och en ADR på 108.


Matchen mellan Copenhagen Flames och Bad News Eagles, som spelades samtidigt, blev en riktig rysare. Fredrik "roeJ" Jørgensen var strålande för Copenhagen Flames och bidrog med sina 32 frallor till att laget till slut spelade hem Ancient med siffrorna 16-14.

Samtliga lag kommer att spela ytterligare en bo1-match senare under dagen. Vilka matchups det blir avgörs först efter att samtliga öppningsmatcher spelats.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..