×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Fantastiskt tittarrekord slagit på Majorn — över 700 000 såg Challengers Stage-match

2
Första dagen av Challengers Stage under Majorn i Antwerpen slog fett rekord från Majorn i Stockholm.
Majorn i Antwerpen snor tittarrekord från Majorn i Stockholm efter att över 700 000 tittare såg första dagen av Challengers Stage live. Detta visar statistiken Esports Charts.

Esports Charts delade jämförelsestatistiken på Twitter från Challengers Stages första dag mot Majorns i Stockholm som i delad stund stod över 36 000 tittare mer än Stockholm-Majorns.

Under mötet mellan G2 Esports och Team Spirit visar statistiken på att så många som ca 704 000 tittare såg de två lagen i kamp.

Majorn i Stockholms största match under första dagen av Challengers Stage visas ha varit Faze Clan mot ENCE Esports.

Med megarekordet från Majorn i Stockholm under finalen finns det i denna farten en möjlighet att Majorn i Antwerpen bräcker ännu ett historiskt rekord i slutspelet.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..