×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

s1mple och Thorin i storbråk på Twitter: "Skaffa ett jobb, dumhuvud"

2
Thorin till s1mple: "Det här är sista konversationen vi kommer ha. Stick, unge."
Duncan "Thorin" Shields hamnade i blåsväder och tjafs med Oleksandr "s1mple" Kostyliev på Twitter efter sin uttalade åsikt om Gabriel "FalleN" Toledo.I en tweet skriver Thorin: "FalleN är den mest överskattade spelaren i CS:GO-historien. Han har inte ens varit den bästa spelaren i någon line-up men folk försöker få det att låta som om han var Zidane."

Tweeten blev snabbt uppmärksammad av både fans och profiler världen om där en av de vokala profilerna var CS-legendaren s1mple som direkt slog tillbaka mot åsikten.

"Mest överskattade spelaren i CS:GO-historien? Dra åt helvete", besvarar s1mple Thorins uttalande.

Thorin gick till defensiven och besvarade s1mple: "Gå och snacka en massa påhittad skit till folk du hört Richard Lewis säga, medelmåtta", vilket s1mple i tur besvarade:

"När jag avslutat min karriär, då ska jag berätta för dig vilken skitstövel du faktiskt är. Skaffa ett jobb, dumhuvud", kommenterar s1mple.

I skrivande stund var det sista Thorin hade att säga om saken: "Det kommer du inte. Det här är den sista konversationen vi kommer ha. Stick, unge".

Många reagerade starkt på inte minst Thorins åsikt om falleN men alltmer kring hans ordval och attityd mot CS-historiens G.O.A.T med kommentarer om Thorins bristande kunskap och färdigheter.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL & Stefan Romare

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..