×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Ence säkrar sin plats i Legends Stage — bräckte BNE-motståndet

2
Ence avancerar till Legends Stage efter mäktiga 2-0-vinsten mot debutanterna Bad News Eagles.
ENCE Esports säkrar sin plats i Legends Stage efter 2-0-vinsten mot Bad News Eagles i Majorn i Antwerpen.


Matchen inleddes på BNE:s kartval Dust2 och började med en CT-succé för Ence som säkrade en 12-3-ledning i första halvan. Trots övertaget gjorde BNE en rejäl vändning i andra halvan men föll kort när Ence tog sin 16-13-seger på kartan.

Mötet fortsatte på Nuke och såg än en gång ett självsäkert och välkoordinerat Ence ta första halvans ledning med 9-6 på T-sidan och höll uppe trycket igenom andra halvlek med stjärnskytten Lotan "Spinx" Giladi i täten. Det dröjde inte länge tills Ence säkrade kartan med 16-9 och därmed matchen.

Med vinsten i hand avancerar Ence till Legends Stage i Majorn i Antwerpen medans Bad News Eagles får ännu en chans på en plats bland legendarerna redan imorgon.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..