×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Outsiders säkrar Legends Stage-plats — vände och vann mot Forze

2
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis och hans Outsiders är klara för Legends Stage.
Outsiders är klara för Legends Stage. Laget säkrade sin plats i Majorns andra gruppspelsfas genom att besegra Forze med 2-1 i kartor.

Genom segern blir Outsiders det fjärde laget från Challengers Stage som tar sig vidare. För Forze finns fortfarande en chans att ta en Legends Stage-plats. Imorgon får laget spela en direkt avgörande match om de sista Legends Stage-platserna.


Forze inledde matchen på bästa möjliga sätt och vann 11(!) raka CT-rundor på Dust2. Outsiders kontrade med att ta åtta raka rundor i den andra halvleken i sin tur men Forze lyckades till slut plocka de fyra anfallsrundor som krävdes för kartvinst med 16-12.

På Mirage blev den första halvleken en jämn historia. Som anfallare i andra halvlek var Outsiders sedan ostoppbara och laget kvitterade matchen genom kartvinst 16-10.

Lagen höll jämna steg på Infernos första halvlek men när lagen bytte sida var det helt och hållet Outsiders show. Mareks "YEKINDAR" Gajinskis var bäst på servern när hans lag säkrade kartvinsten med 16-11.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..