Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Astralis tillbaka på vinnarspåret — vann rysare mot MIBR

2
Danskarna har nu chansen att säkra en plats i Legends Stage under morgondagen.
Efter gårdagens förlust mot Team Vitality är Astralis tillbaka på vinnarspåret i Majorn. Laget vann på Overpass mot Made in Brazil i dagens bo1-möte.

Danskarna inledde matchen på CT-sidan och ställde där upp ett stabilt försvarsspel. Major-debutanten Benjamin "blameF" Bremer ledde sina landsmän till rundvinst efter rundvinst och efter 15 rundor var ställningen 12-3 till Astralis.

I den andra halvleken var det MIBR:s tur att briljera på CT-sidan. Laget vände på steken fullständigt och fick Astralis att se skakiga ut. MIBR lyckades närma sig danskarna men i slutändan var försprånget från den första halvleken för stort och matchen slutade 16-13 i danskarnas favör.

På B-streamen tog en tung seger mot amerikanska Complexity Gaming. Lagen höll jämna steg under den första halvleken men Outsiders anfallsspel på Overpass blev avgörande för att laget skulle kunna säkra sin andra vinst i Challengers Stage.

I morgondagens spelomgång har Astralis och Outsiders chansen att säkra en plats i Legends Stage medan MIBR och Complexity får slåss för sin överlevnad i turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren