×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Storlagen kan säkra plats i Legends Stage — här är omgångens Major-matcher

1
G2 Esports och Team Vitality har chansen att säkra en plats i Legends Stage redan idag.
Med de första två spelomgångarna av Challengers Stage avklarade är det nu dags för dag två av Majorn i Antwerpen. Under dagen kommer två lag att säkra en plats i Legends Stage och två lag kommer att få lämna turneringen på en delad jumboplats.

Dagen kickar igång med fyra bo1-möten mellan lag som vann en match och förlorade en match under gårdagens inledande omgångar. Därefter spelas toppmatcher och bottenmatcher parallellt med varandra.

I toppstridens två bo3-matcher återfinns tre av de stora favoriterna i Challengers Stage: ENCE Esports, G2 Esports och Team Vitality. Utöver dessa lyckades också det ryska laget Forze vinna sina två inledande matcher under gårdagen.

De två högst rankade lagen, Ence och G2, ställs mot varandra vilket innebär att åtminstone ett av de två lagen kommer att säkra en Legends Stage-plats idag. Vitality möter Forze i en match som har samma förutsättningar — vinnaren säkrar en plats i Legends Stage, förloraren får en ny chans i nästa omgång.

Det amerikanska laget Team Liquid fick en mardrömsstart på Majorn under gårdagen och förlorade sina två matcher G2 och Imperial Esports. Till följd av det måste laget vinna sin bo3-match mot 9z Team för att inte åka ut på en förnedrande sistaplats.

I den andra bottenmatchen återfinns lite mer väntade lag. Australiensiska Renegades får möta det mongoliska laget IHC Esports.

Här är alla omgångens matcher


Mittenmatcher (1-1)



Toppmatcher (2-0)



Bottenmatcher (0-2)



Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..