×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Thorin avslöjar: Så lite ryktas Cloud9 ha betalat för sin nya superfemma

1
CS:GO-profilen Duncan "Thorin" Shields avslöjar i sin senaste video vad Cloud9 ska ha betalat för ett av världens bästa lag.
Häromveckan överraskade Cloud9 CS-världen genom att signa världens tredje högst rankade femma från den ryska organisationen Gambit Esports. Vad affären kostat organisationen har inte framgått men i sin senaste vlog avslöjar CS:GO-profilen Duncan "Thorin" Shields vilken summa han hört.

I sin senaste Youtube-video diskuterar Thorin Cloud9-affären ur ett sanktionsperspektiv. I en bisats berättar han att summan som organisationen ska ha betalat för alla fem spelare inklusive coach och managers bara var en miljon dollar (~9,8 miljoner kronor).

— Mitt problem är att du uppenbarligen inte kan låta organisationerna tävla och vinna pengar. Men bisarrt nog kan du ge organisationerna miljoner — den siffra jag hörde var en miljon dollar för det här laget — vilket känns lite off, säger Thorin i videon.

Om uppgifterna stämmer rör det sig om betydligt lägre summor än vad Cloud9 tidigare slängt sig med i CS-sammanhang. När organisationen gjorde en mindre lyckad satsning på spelet år 2020 sades det att organisationen lagt flera miljoner dollar på sitt lag.

Se Thorin prata om Cloud9-affären i videon nedan

Artikelbild: Pressbild/PGL och Gambit Esports
Videokälla: V4 Future Sports Festival/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..