×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Lettland

Transferrykte: Stjärnan på väg att lämna VP på grund av kriget

1
Virtus Pro-legendaren Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis ska enligt uppgifter lämna organisationen efter Majorn i Antwerpen.
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis väntas vara på väg ut ur Virtus.pro enligt uppgifter från Dexerto.

På grund av den ryska invasionen i Ukraina har organisationer som VP och Gambit Esports förbjudits från att delta i turneringar av Blast och ESL till följd av sanktioner och oroligheter. Istället har de spelat som neutrala utanför sina organisationer.

Med beslutet från PGL inför Majorn i Antwerpen att anamma samma typ av riktlinjer som de andra arrangörerna ser framtiden mörkare ut i VP för spelare som YEKINDAR.

Enligt uppgifter till Dexerto kommer Virtus Pro inte stå i vägen för stjärnans potentiella transfer till någon annan organisation efter Majorn i Antwerpen.

Efter Cloud9-affären där hela Gambit-femman signades är det inte helt osannolikt att liknande händelser kommer ske i ryska esport-organisationer som har svårigheter att hålla spelare kvar i den rådande krigssituationen.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..