×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Här är alla lag som kvalificerat för vårens Major i Antwerpen

2
Efter gårdagens sista kvalmatcher står det nu klart vilka 24 lag som kommer att spela Majorn i Antwerpen. Här är alla lagen.
Efter ett par veckors intensivt kvalspel i Bukarest står det nu klart vilka 24 lag som säkrat en plats i vårens Major i Antwerpen. Bland våra svenska lag var det i slutändan bara Ninjas in Pyjamas som lyckades knipa en plats medan svensklagen Dignitas, Gamerlegion och Fnatic alla fick se sig utslagna tidigt ur kvalet.

Det enda laget förutom NIP som har någon sorts svenskkoppling är Heroic som coachas av den före detta NIP-legendaren Richard "Xizt" Landström. Heroic imponerade rejält i kvalet och vann tre raka matcher mot Forze, Fnatic och världstvåan Natus Vincere, en resultatrad som innebär att Heroic kliver in i Majorn med högst seed av alla lag.

Världsettan Faze Clan, som normalt coachas av svensken Robert "RobbaN" Dahlström, har också kvalificerat sig för Majorn. Laget kommer dock inte att coachas av RobbaN under Majorn då han är avstängd av Valve från ytterligare en Major på grund av att han utnyttjat coachbuggen.

Här är alla lag som kvalificerat för Majorn

Legends Stage
Ninjas in PyjamasFuria Esports
Faze ClanCloud9
Natus VincereBIG
HeroicCopenhagen Flames

Challengers Stage (Challengers)
ENCE Esports
G2 Esports
Forze
Astralis
Team Vitality
Made in Brazil
Imperial Esports
Bad News Eagles

Challengers Stage (Contenders)
Eternal Fire
Team Spirit

Complexity Gaming
Mongoliet IHC EsportsRenegades
Team Liquid
9z Team


Majorn inleds den nionde maj med Challengers Stage. Legends Stage spelas mellan den 14-17 maj och slutspelet spelas den 19-22 maj.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..