×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 återvänder till CS:GO — signar hela Gambits femma

2
Den amerikanska organisationen signar världens just nu tredje högst rankade lag.
Den amerikanska esportorganisationen Cloud9 återvänder till Counter-Strike-scenen efter ett års frånvaro. Organisationen meddelade under gårdagen att man signat hela Gambit Esports laguppställning.


Gambit, som under de senaste veckorna spelat under namnet Players till följd av sanktioner riktade mot ryskägda lag, har haft sin femma till salu sedan sanktionerna mot organisationens ägare infördes.

Under 2021 var femman rankade etta på HTLV:s världsranking under 14 veckors tid. Laget tappade sin förstaplats på rankingen till Natus Vincere i juli förra året och har sedan dess pendlat mellan en andra- och fjärdeplats på rankingen.

Under vårens säsong har laget inte riktigt nått upp till samma höga nivåer som under 2021 och laget har fått nöja sig med en delad femteplats på IEM Katowice och en delad niondeplats i ESL Pro League. I förra veckans Major-kval stod laget för säsongens bästa prestation och lyckades ta en plats i Majorns Legends-stage efter att ha vunnit tre raka matcher mot Sangal Esports, Anonymo Esports och Astralis.

Femman kommer att spela sin första tävlingsmatch som Cloud9 när laget kliver in i Majorns Legends-stage den 14:e maj.

Cloud 9:s nya laguppställning är:

Vladislav "nafany" Gorshkov
Dmitry "sh1ro" Sokolov
Sergey "Ax1Le" Rykhtorov
Timofey "interz" Yakushin
Abay "HObbit" Khassenov

Konstantin "groove" Pikiner (coach)


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: V4 Future Sports Festival/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..