×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

Proffsen svarar — han är Nordens bästa spelare genom tiderna

2
Olof "olofmeister" Kajbjer och Nicolai "dev1ce" Reedtz nämndes båda som Nordens bästa spelare genom tiderna.
I en nysläppt Youtube-video frågade bettingbolaget Rivalry ett gäng CS:GO-proffs vem som är den bästa nordiska spelaren genom tiderna. Spelare som Ladislav "GuardiaN" Kovács, Mathias "MSL" Lauridsen och Owen "smooya" Butterfield svarade alla på frågan och ger en motivering till varför de tycker som de gör.

Den spelare som överlägset flest proffs nämnde som den bästa nordiska spelaren genom tiderna var Ninjas in Pyjamas AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz. Under sin tid i Astralis vann dansken fyra Majors och utsågs till turneringens MVP i två av dem.

GuardiaN var det enda proffset som inte instinktivt svarade dev1ce utan istället valde att nämna svensken Olof "olofmeister" Kajbjer. Enligt GuardiaN är alla svenskar som utgjorde den Fnatic-femma som vann dubbla Majors år 2015 värda att nämnas, men eftersom olofmeister också haft en lång och framgångsrik karriär i Faze Clan är han den spelare som sticker ut mest.

Se hela klippet nedan


Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..