×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faze Clan ny världsetta — petar ned Natus Vincere efter Katowice- och Pro League-titlarna

2
Efter nästan nio månader på toppen har Natus Vincere nu förlorat förstaplatsen på HLTV:s världsranking.
Faze Clan är ny etta på HLTV:s världsranking. Det står klart idag efter att CS:GO-sajten uppdaterat sin världsranking med resultaten från ESL Pro League.

Den internationella femman, som inför säsongen bytte ut den svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer mot den estländska stjärnan Robin "ropz" Kool, har inlett år 2022 på bästa möjliga vis. Förutom helgens vinst i ESL Pro League har Faze Clan också vunnit storturneringen IEM Katowice och vunnit sin grupp i vårens säsong av Blast Premier.

För Faze Clan är detta första gången på fyra år som laget är rankade som världens bästa lag. Senast laget var överst på världsrankingen var i april 2018 då laget ställde upp med Finn "karrigan" Andersen, olofmeister, Ladislav "GuardiaN" Kovács, Nikola "NiKo" Kovač och Håvard "rain" Nygaard.

I och med att Faze Clan tar över förstaplatsen på världsrankingen halkar Natus Vincere ned på en andraplats på rankingen. Storlaget, som hade en fenomenalt fjolår, mister sin förstaplats efter hela 37 raka veckor som världens högst rankade lag.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..