×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY avslöjar storlagens intresse: "Tittade inte ens på Liquids erbjudande"

1
Den ryska stortalangen hade bara ögonen för G2 Esports.
En av årets absolut största spelaraffärer är G2 Esports köp av den ryska stortalangen Ilya "m0NESY" Osipov från Natus Vincere. Redan i november förra året meddelade Navi att organisationen ville sälja talangen varpå flera lag visade intresse.

Nu avslöjar m0NESY själv att ett av lagen som var intresserade av spelaren var det amerikanska storlaget Team Liquid. Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews berättade m0NESY om Liquids erbjudande på sin stream och avslöjade då att han inte var ett dugg intresserad av att gå till laget.

— När vi spelade akademiligan hade vi en paus efter att en vinst mot Young Ninjas. Jag kollade min telefon och såg att flera analytiker och coacher hade börjat följa mig. Det var en analytiker från Faze Clan och en från G2 och vanligtvis följer de dig inte utan anledning, berättade m0NESY.

— Efter turneringen hörde flera lag av sig till mig, bland annat Liquid och G2 men också andra som jag inte vill avslöja namnet på också. Jag valde G2. Jag kollade inte ens på Liquids erbjudande. De hade säkert ett fantastiskt erbjudande men jag visste redan att jag ville gå till G2, fortsatte han.

m0NESYs första tid i G2 har kantats av blandade resultat. Laget inledde säsongen starkt och säkrade en plats i Blast Premiers säsongfinaler och slutade tvåa i IEM Katowice. I ESL Pro League gick det desto sämre då laget inte lyckades säkra en slutspelsplats efter gruppspelsförluster mot MOUZ, Fnatic och Entropiq.

Under nästa vecka spelar G2 i det stängda Major-kvalet på plats i Rumäniens huvudstad Bukarest. Laget är lottat in i grupp B som har sin första speldag på torsdag den 21:a april.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..