×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Klart: Majorn kommenteras på svenska — finalen sänds live i Göteborg

2
Olof "olofmeister" Kajbjer, Viktor "vuggo" Jendeby och Fredrik "slope" Wahlstedt är några av profilerna som kommer sända Majorn live i Göteborg.
När CS:GO-majorn avgörs den 22:a maj kommer du som befinner dig i Göteborg att kunna följa finalen på den anrika nattklubben och konsertlokalen Pustervik. Det meddelar det svenska esportbolaget Black Molly Entertainment (BME) och Göteborgs Stads eventbolag Göteborg & Co idag.

Evenemanget är en del av ett projekt vid namn Esportstudion Live och är tänkt att vara det första i en serie återkommande event som riktar in sig på att sända de största esportturneringarna.

— Esportstudion är en långsiktig satsning för att samla Esportsverige kring de stora lägereldarna. Första året är vår förhoppning att se en live-publik på runt 500-1000 fans, men över tid har vi sett att liknande evenemang kan locka tusentals fans, säger Tomas "greykarn" Lyckedal, affärsansvarig på BME i ett pressmeddelande.

Som ett led i Esportstudion Live kommer Majorn också att sändas live på svenska. Den svenska sändningen kommer att ledas av flera kända profiler som Therese "Szanto" Szanto, Fredrik "slop3" Wahlstedt, Olof "olofmeister" Kajbjer, Maikil "Golden" Selim, Viktor "vuggo" Jendeby och Kim “Drayich” Larsson.

De första faserna av Majorn kommer att sändas från BME:s studio i Stockholm. Under finalmatchen flyttar sedan sändningen in på Pustervik där sändningen kommer att ske inför publiken som är på plats.

De svenska Major-sändningarna kommer också att visas på Kappa Bars restauranger runt om i landet.

Artikelbild: Stefan Romare, Pressbild/Dreamhack och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..