×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Faze Clan vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong — besegrade Ence i finalen

2
Storfinalen av ESL Pro Leagues 15:e säsong är färdigspelad med Faze Clan som vinnarna efter 3-1-krossen mot Ence.
Faze Clan står som ESL Pro Leagues 15:e säsongs vinnare efter en fantastisk 3-1-vinst mot ENCE Esports i kvällens finalmatch.


Finalen startade på Ences kartval Vertigo och var till en början ett tillsynes jämnt möte mellan lagen med en knapp 8-7-ledning för Faze på sin CT-sida. Under andra halvlek lyckades Faze med Håvard "rain" Nygaard i spetsen säkra kartan med 16-11.

Kampen fortsatte in på Fazes kartval Overpass och var så jämnt ett möte kan komma med en 10-5-ledning i första halvan för CT-sidade Ence följt av en speglad andra halva för en övertidsperiod där Ence tog kartan med knappa 19-17.

Än en gång under turneringen var det dynamiska duon Olek "hades" Miskiewicz och Lotan "Spinx" Giladi som briljerade på spelplanen och stod för lagets större insatser.

In på tredje kartan Mirage lyckades Faze Clan på sin CT-sida ta knappa 8-7-ledningen under första halvlek. I andra halvlek forcerade Ence ekonomin i rundorna och förlorade till sist kartan när Faze säkrade starka 16-9 för Mirage.

Under fjärde kartan Dust2 var kampen fortsatt jämn där Faze lagt mycket träning lyckades laget säkra en knapp 8-7-ledning som T i första halvan och var en kapplöpning igenom andra halvan tills Faze drog iväg med slutskottet taget av veteranen rain och säkrade kartan med 16-12 och därmed matchen.

Med vinsten i hand har Faze säkrat ESL Pro League-titeln, en prispeng på ca 1,6 miljoner kronor samt en plats till Blast World Final 2022. För Ences del är en silvermedalj samt en prispeng på ca 680 000 kronor priset för insatserna i turneringen.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..