×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter Brollan-värvningen — Plopski får ny roll: "Han kommer ta de flesta av mina positioner"

1
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora ser ut att få gå tillbaka till rollen han hade förra året.
Nästa vecka är det dags för Ninjas in Pyjamas att för första gången kliva ut på servern med Ludvig "Brollan" Brolin i femman. En konsekvens av värvningen från Fnatic är att laget tvingas göra en del rollbyten för att få Brollan att passa in i spelsystemet.

En av de spelare som kommer att behöva ändra i sin roll är Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. 19-åringen, som inför året bytte från en lurker-roll till en mer aktiv roll tillsammans med laget, avslöjade på ESL:s presskonferens förra veckan att han kommer att gå tillbaka till sin gamla roll.

— Brollan har spelat ganska liknande roller som jag så han kommer att ta de flesta av mina positioner. Jag går tillbaka till lite av en support och lurkande roll vilket är lugnt med mig, säger Plopski.

— Jag känner mig säker i allmänhet på mitt spel i år än så länge så jag kan spela de flesta rollerna och känna mig bekväm.

Under sin tid i NIP har Plopski fått spela flera olika positioner. Under IEM Katowice sade han i en intervju med Fragbite att han kände att han hittat rätt i sin nuvarande roll, en roll som han nu alltså måste byta bort.

— Jag har spelat massa olika positioner och så klart är några positioner svårare än andra. Jag är inte helt bekväm i alla mina positioner än men efter ett tag känns det bättre. Jag känner mig mycket starkare individuellt just nu än vad jag gjorde förut, säger Plopski.

Den nya NIP-femman spelar sin första match på torsdag den 21:a april nästa vecka.

Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..