×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic släpper hyllningsvideo till Brollan: "Tack för allt"

1
Ludvig "Brollan" Brolin tackas av från Fnatic i hyllningsvideo efter 3½ år i organisationen.
Ludvig "Brollan" Brolin blev nyligen Ninjas in Pyjamas senaste tillskott efter 3½ år i Fnatic.

När transfern var bekräftad släppte Fnatic sin hyllningsvideo till stjärnspelaren på Twitter som skiner ljus på några av Brollans finaste stunder med laget på spelplanen.

Den 17:e oktober 2018 signades Brollan till Fnatic som ersatte CS-ikonen Adil "ScreaM" Benrlitoms inhopparposition i laget.

Brollan var vid den tiden den yngsta professionella spelaren som hade blivit signad till Godsent redan 2017 som bara 15 år gammal.

Redan som fyra år gammal hade Brollan tagit sig an Counter Strike efter att ha gått in till sin storebrors rum för att testspela och var redan i unga tonåren ansedd som en av framtidens toppspelare.

Tillsammans med Fnatic säkrade Brollan ett flertal titlar samt två topp 20-placeringar på HLTV:s bästa spelare med guldpallen på Dreamhack Masters Malmö 2019 som en av stjärnans bästa stunder i karriären.

Med Fnatics utökning till en mer internationell roster ska Brollan ha uttryckt sin önskan om att kunna tävla och kommunicera in-game på svenska. Med detta i åtanke samt en del personliga faktorer för 19-åringen blev transfern till NIP möjliggjord.

Tillsammans med sitt nya lag kan en ny era för Brollan markeras där han fortsätter imponera och utvecklas tillsammans med lagkamraterna. Brollan är supertaggad inför det nya kapitlet i karriären som en Ninja.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..