×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus hyllning till Brollan: "Bästa spelaren i Sverige"

2
Ninjas In Pyjamas-stjärnan Hampus "hampus" Poser hyllar sin nya lagkamrat.
Det svenska ESL Pro League-hoppet Ninjas in Pyjamas slutade till slut på en delad tredjeplats i turneringen efter att ha blivit utslagna av ENCE Esports i semifinalen. Turneringen blev Love "phzy" Smidebrants sista insats i huvudlaget för den här gången då Ludvig "Brollan" Brolin värvats in och kommer att göra sin debut i nästa veckas stängda Major-kval.

På ESL:s presskonferens fick NIP:s in-game leader Hampus "hampus" Poser flera frågor om lagets nyförvärv och 23-åringen gjorde ingen hemlighet av att han tycker att värvningen är riktigt bra.

— Brollan är den bästa spelaren i Sverige. Så om du vill vara det bästa svenska laget borde du ha den bästa svenska spelaren, säger hampus.

— Jag har verkligen velat spela med Brollan ända sedan han lämnade mig i Red Reserve för en massa år sedan. Så ja, att få spela med honom igen är nästan som en dröm som går i uppfyllelse. Det är supernajs att spela med honom.

Vilken typ av spelare är Brollan och vilken roll kommer han att ha i laget?
— Han är en väldigt aggressiv spelare och han gillar att ta initiativ. Han är inte rädd för att fatta ett beslut även om det skulle bli fel. Det är väldigt skönt, det ger mig mer utrymme eftersom jag inte alltid måste fatta alla beslut.

— Kanske kommer han att vara den spelare som löper in först så slipper jag göra det varje gång. Det är supernajs. Han är en superbra spelare, den bästa spelaren i Sverige, så det är fint att få in honom i laget, säger hampus.

Brollans tävlingsdebut för NIP blir som sagt under det stängda Major-kvalet. Ninjas In Pyjamas är lottade till kvalgrupp B som är schemalagda att starta den 21 april.

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..