×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

REZ om den fina Pro League-formen: "Har varit väldigt skönt"

1
Inför kvällens kvartsfinal har Ninjas In Pyjamas-stjärnan varit en av de bästa spelarna i ESL Pro League.
Ikväll spelar Ninjas in Pyjamas kvartsfinal i ESL Pro League. Klockan 19:00 ställs Sveriges just nu bästa lag mot Team Liquid.

Inför kvällens kvartsfinal har NIP-stjärnan Fredrik "REZ" Sterner varit en av turneringens bättre spelare. I gruppspelet radade 24-åringen upp fina insatser och har hittills en genomsnittlig HLTV-rating på 1.27 vilket är sjätte bäst av alla spelare i turneringen.

I en intervju med nyhetssajten Esports.gg berättar REZ att han är nöjd med sin insats i turneringen än så länge.

— Det har varit enkelt att hamna i rätt flow. Jag har haft hampus med mig som har hjälpt mig med mycket. Så ja, jag har bara hittat mitt flow, det har varit väldigt skönt, säger han.

Att REZ kan leverera på högsta nivå har knappast undgått någon som följt spelaren över åren. Att högstanivån finns där råder det alltså ingen tvekan om. Utmaningen för den svenska stjärnan har snarare legat i att hitta ett sätt att konsekvent hålla den höga nivån uppe.

— Ja, det är någonting som jag strävar efter och jobbar hårt på. Jag lägger ner väldigt mycket tid på att försöka få till det. Man kommer alltid att ha sina upp- och nedgångar men jag försöker att hitta ett sätt att leverera konsekvent. Jag jobbar på det, säger han.

Kvällens kvartsfinal mot Team Liquid är schemalagd att starta klockan 19:00. Matchen sänds på ESL:s Twitch-kanal.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..