×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangen får chansen i Fnatic: "Glada över att ha dig tillbaka på servern"

2
Fnatic plockar upp Peppe "Peppzor" Borak från akademilaget.
Den svenska talangen Peppe "Peppzor" Borak kommer att fortsätta få chansen i Fnatics huvudlag. Det meddelade organisationen genom ett uttalande på Twitter igår.

I uttalandet skriver Fnatic att Peppzor kommer att få spela i huvudlaget under "de kommande månadernas turneringar", vilket talar för att Peppzor kommer att vara en del av den femma som Fnatic ställer upp i det stängda Major-kvalet senare i april.

"En stark prestation i ESL Pro League och en gedigen meritlista i Fnatic Rising gör att vi är glada över att välkomna dig tillbaka till huvudlaget och ha dig tillbaka på servern, Peppe!", skriver organisationen.


Fnatic meddelar också att den bulgariska AWP-spelaren Valentin "poizon" Vasilev, som ersatt britten Owen "smooya" Butterfield sedan han lämnat organisationen, fortsättningsvis kommer att spela för Fnatic.

Under vårsäsongen har det stormat en hel del kring Fnatics laguppställning. Under säsongen har inte mindre än två spelare, Owen "smooya" Butterfield och Ludvig "Brollan" Brolin, lämnat laget.

Fnatics huvudlag ställer nu upp med följande spelare:
Alex "ALEX" McMeekin
William "mezii" Merriman
Freddy "KRiMZ" Johansson
Valentin "poizon" Vasilev (trial)
Peppe "Peppzor" Borak (stand-in)

Artikelbild: Fnatic/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..