×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Brollan presenterad för Ninjas In Pyjamas

4
Ludvig "Brollan" Brolin har skrivit på för Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas har värvat Ludvig "Brollan" Brolin från Fnatic. Det bekräftar organisationen genom ett Twitter-inlägg idag.

Beskedet kommer efter flera veckors rykten om förhandlingar mellan de två organisationerna. Enligt uppgifter till CS:GO-sajten HLTV lade Ninjas In Pyjamas ett första bud på över sex miljoner kronor för spelaren i mitten av februari, ett bud som Fnatic åtminstone inledningsvis tackat nej till.

Vilken spelare som Brollan kommer att ersätta i Ninjas In Pyjamas laguppställning är ännu inte känt. De spelare som Fragbites krönikör Kalle Strömgren lagt fram som mest troliga att bli ersatta är Patrick "es3tag" Hansen, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Med det sagt dementerar NIP:s operative chef Jonas "calc" Gundersen på Twitter att någon av spelarna skulle vara på väg att bänkas eller lämna organisationen, vilket kan tala för att NIP kan satsa på en sexmanna-uppställning.

"Ingen lämnar. Jag är jätteglad över hur vår lineup ser ut. Vi kommer att fortsätta göra saker på vårt sätt", skriver calc på Twitter.


Trots att Brollan presenterats idag kommer Ninjas In Pyjamas att få klara sig utan 19-åringen i ESL Pro Leagues slutspel, då ändringar i laguppställningen inte tillåts under pågående turnering. Den forna Fnatic-stjärnan väntas därför göra sin premiär i NIP-tröjan först i de stängda Major-kvalen i april.

Brollan skrev på för Fnatic i oktober 2018 och har spelat 3,5 år i organisationen. Under sin tid i laget lyckades han bland annat vinna Dreamhack Open November 2021, Republeagues andra säsong, ESL Pro Leagues elfte säsong år 2020, Dreamhack Masters Malmö 2019 och PLG Grand Slam 2018.

Ninjas In Pyjamas laguppställning är nu:
Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Patrick "es3tag" Hansen
Ludvig "Brollan" Brolin
Nicolai "dev1ce" Reedtz


Artikelbild: Kalle Strömgren

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..