×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Mediauppgifter: Rysslands invasion kan få m0NESY att byta medborgarskap

1
Rysslands invasion av Ukraina kan leda till att den 16-årige superstjärnan byter medborgarskap.
Den ryska CS:GO-stjärnan Ilya "m0NESY-" Osipov kan vara på väg att byta medborgarskap. Enligt den ryska nyhetssajten Cybersport.ru undersöker G2 Esports vilka möjligheter som AWP-stjärnan har att söka ett serbiskt medborgarskap.

Enligt källor till Cybersport.ru är syftet med det eventuella medborgarskapsbytet att skydda den unga spelaren från den press som ryska spelare utsätts för sedan Rysslands invasion av Ukraina.

Tidigare har också Natus Vinceres operative chef Aleksey "xaoc" Kucherov sagt att lagets ryska spelare kan byta medborgarskap till följd av kriget.

G2 spelar just nu gruppspelet av ESL Pro League. Efter två gruppspelsomgångar har laget en vinst och en förlust. Klockan 19:30 ikväll ställs G2 mot Fnatic.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..