×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Mouz skräller mot G2 — talangens 1v4-clutch sänkte storlaget

1
Ádám 'torzsi' Torzsás spelade huvudrollen när Mouz besegrade G2 Esports.
G2 Esports lyckades inte ta en andra raka vinst i ESL Pro Leagues gruppspel. Storlaget, som slutade tvåa i IEM Katowice, fick se sig besegrade av MOUZ med 0-2 i kartor.


Den nya Mouz-spelaren Ádám "torzsi" Torzsás spelade huvudrollen i lagets seger mot G2. Förutom att stå för flest kills av alla under matchen levererade han också när det gällde som mest. På Nukes övertid lyckades 19-åringen vinna en 1v4-clutch mot G2-spelarna och banade på så vis vägen till lagets övertidsvinst.

Resultatet innebär att Ninjas in Pyjamas har ett guldläge att koppla greppet om grupp A. Om svenskarna vinner dagens match mot Entropiq är laget ensamma om att ha sex poäng i tabellen.

NIP:s match mot Entropiq är schemalagd att starta klockan 16:00 idag.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..