×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

m0NESYs galna speltimmar — vigt 11 % av sitt liv till CS:GO

2
Världens största talang har nu över 15 000 speltimmar i CS:GO.
Ilya "m0NESY-" Osipov är en av världens mest hypade CS:GO-spelare just nu. 16-åringen, som inför vårens säsong skrev på för topplaget G2 Esports, gör i år sina första säsonger som proffs på seniornivå.

Igår visade m0NESY upp på Twitter att han enligt Steam spelat CS:GO i över 15 000 timmar på sitt konto. Enligt G2:s vd Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago motsvarar det 11 % av talangens sammanlagda livstid.


I en Reddit-tråd uppmärksammar flera användare den otroliga siffran. Enligt uträkningar i tråden har m0NESY, som började spela CS:GO när han var nio år gammal, haft igång spelet i snitt sex timmar varje dag de senaste sju åren.

Värt att notera är att m0NESY också spelade 1.6 i många år innan han började spela CS:GO. De 15 000 timmarna är alltså bara en del av alla timmar spelaren lagt på CS.

Nästa gång vi får se talangen på servern är på fredag då G2 ställs mot Virtus.pro i kvartsfinalen av IEM Katowice.


Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..