×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Förhandsfavoriterna vann öppningsmatchen i Pro League — stark start från G2-inhopparen

1
G2 Esports tog en bekväm vinst mot Looking For Org i ESL Pro Leagues första gruppspelsmatch.
Nu är ESL Pro League-gruppspelet igång på riktigt. Storlaget G2 Esports höll för favoritskapet i öppningsmatchen mot LookingForOrg och tog en bekväm 2-0-seger.


Det australiensiska laget var aldrig riktigt nära att hota förhandsfavoriterna. G2 kopplade greppet om matchen direkt genom en 16-5-vinst på LFO:s kartval Dust2.

På Inferno toppade sedan inhopparen François "AmaNEk" Delaunay scoreboarden för G2 när laget spelade hem matchen med 16-12.

Senare under dagen spelas ytterligare matcher i Pro Leagues grupp A. Bland annat bjuds på det på en klassiskt rivalmöte mellan Fnatic och Ninjas in Pyjamas klockan 19:30.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..