×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY inför IEM Katowice-slutspelet: "Jag är inte rädd för Navi"

1
Det unga stjärnskottet Ilya "m0NESY" Osipov säger att han inte är rädd för att möta Navi och den regerande mästaren Aleksandr "s1mple" Kostyliev i den eventuella semifinalen av IEM Katowice.
G2 Esports nya spelare och stjärnskott Ilya "m0NESY-" Osipov säger att han inte är rädd för att möta sitt före detta lag Natus Vincere och den regerande mästaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev i den eventuella semifinalen av IEM Katowice.

G2 har säkrat en plats i slutspelet av IEM Katowice och möter imorgon kl. 15:30 Virtus.pro i kvartsfinal.


Om de vinner den matchen så går de vidare och får möta Navi i semifinalen av IEM Katowice 2022.

Det skulle betyda att det blir första gången den nya uppsättningen av G2 möter #1-rankade Navi samt första gången m0NESY får möta sitt forna lag. Och den unge talangen har berättat för reportrar, att det inte är något han fruktar.

Eftersom m0NESY ofta jämförs med, kommer från samma organisation och har liknande spelstil som s1mple är det många som ser fram emot att se ett första möte mellan rivalerna.

Frågan är också om m0NESY kommer göra G2 till ett starkare lag. Till reportrar har m0NESY berättat att han ser fram emot att testa sig mot Navi och att den han vill möta mest är Valeriy "b1t" Vakhovskiy.

– Jag är inte rädd för att spela mot starka motståndare. Jag vill alltid lära mig någonting nytt. Det kommer bli tufft, men jag är inte rädd för att möta Navi.

– Jag vill spela mot dem, jag vill spela mot b1t, säger han.
Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..