×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Fnatic klara för gruppspelen i IEM Katowice — slaktade förhandsfavoriterna BIG

2
Freddy "KRIMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin med Fnatic besegrade förhandsfavoriterna BIG med dundrande succé.
Fnatic klår förhandsfavoriterna BIG med 2-1 i sista chansen för gruppspelsplats i IEM katowice.


Matchen startade på Fnatics kartval Ancient och såg riktigt illa ut under första halvan när BIG totalt utklassade i sitt spel på CT-sidan för en 12-3-ledning. Trots motgångarna lyckades Fnatic göra en makalös comeback och kvittera för att ta kartan till övertid där laget säkrade en 19-17-vinst.

Med enastående insatser från Fnatic-femman stod ändå legendaren Freddy "KRiMZ" Johansson ut ur mängden med säkrandet av kartan i en 1v2-situation i övertidsperioden.

Kampen fortsatte in på BIG:s kartval Vertigo med ännu en stark inledning som terrorister för en 10-5-ledning. Under andra halvlek lyckades Fnatic knappa in ett par ronder där bland andra Owen "smooya" Butterfield fyllde kassan med en MAC-10 ACE.

Trots Fnatics lovande andra halvlek kunde BIG till sist avsluta kartan med en 16-13-vinst efter det jämna lagets starka insatser.

På den avgörande kartan Overpass sparkade Fnatic igång alla cylindrar och utklassade förhandsfavoriterna under första halvan som CT och tog en makalösa 13-2-ledning. Trots försöken att slå tillbaka fallerade BIG när Fnatic säkrade kartan med 16-8 och därmed matchen.

Vinsten för Fnatic innebär en säkrad gruppspelsplats medans BIG får en enkelresa hem ut ur turneringen.

Artikelbild: Bart Oerbekke/ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..