×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Vinna eller försvinna-matcher för NIP och Fnatic — här är alla dagens IEM Katowice-matcher

1
Svenskarna måste vinna sina sista play-in-matcher för att säkra gruppspelsplats i IEM Katowice.
Det blev en vinst och en förlust för både Ninjas in Pyjamas och Fnatic i gårdagens två inledande matcher i IEM Katowices play-in-fas. Idag väntar avgörande matcher där svenskarnas överlevnad i turneringen står på spel.


Dagen inleds med att avgöra vilka två lag som gör Wisla Krakow och Sprout sällskap som turneringens jumbolag. I dagens första två matcher åker förloraren ut ur turneringen medan vinnarlaget fortfarande har en chans att nå turneringens gruppspel.

Håll ett extra öga på matchen mellan Movistar Riders och Made in Brazil då vinnaren i det mötet får möta svenskarna i NIP senare ikväll.

NIP vs. Movistar Riders/MIBR
MOUZ vs. Renegades/Entropiq

De fyra återstående matcherna för dagen är play-in-fasens sista avgörande matcher. Förutsättningarna är lika enkla som skoningslösa: Vinnaren går vidare till gruppspelsfasen medan förloraren åker ut ur turneringen.

Artikelbild: Stefan Romare

Vilket lag vinner IEM Katowice 2022?

1888 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..