×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Dansk stjärnseger mot BIG — Astralis säkrar gruppspelsplats

1
Gruppspelsplatsen säkrades för Astralis efter 2-1-vinsten i rysarmatchen mot BIG i IEM Katowice.
Astralis kammar hem sin gruppspelsplats i IEM Katowice efter 2-1-rysarvinsten mot förhandsfavoriterna BIG.


Matchen inleddes på danskarnas kartval Ancient med en grym första halva med en 10-5-ledning som terrorister. I andra halvan kunde Kristian "k0nfig" Wienecke och resten av laget tillsynes enkelt kamma hem de sista rundorna för 16-9-vinsten.

BIG vände helt på spelet på sitt kartval Dust2 och totalt krossade dansklaget med 16-5 och hade ett frag-kalas för Nils "k1to" Gruhne som vid kartans slut hade en KD-rating på 29-11 samt en HLTV-rating på 2.07.

På den avgörande kartan Overpass inledde Astralis starkt på T-sidan och säkrade en 10-5-ledning innan sidbytet. BIG lyckades sen vända och ta 7 raka rundor innan Astralis kunde ta sin första. Trots insatserna lyckades dansklaget knappa hem kartan med 16-13 och därmed matchen.

Vinsten för Astralis innebär en säkrad gruppspelsplats men för BIG väntar en sista chansen-match mot Fnatic imorgon med matchstart schemalagd klockan 16:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..