×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Streamer trakasserad av stalker — fick ytterdörren förstörd

1
Mannen fångades på bild när han vandaliserade streamerns lägenhetsdörr.
I veckan försökte en stalker att ta sig in i den ryska Twitch-streamern Miras lägenhet. Det berättar streamern själv under en av sina sändningar.

När mannen, som trakasserat Mira under en längre tid, inte lyckades ta sig in i lägenheten vandaliserade han Miras ytterdörr genom att skriva hennes namn med sprayfärg på dörren. I en video som publicerats på nyhetssajten Dexerto visar Mira upp omfattningen av skadorna.

Foto: Mira/Twitch
Foto: Mira/Twitch

— Det luktar fruktansvärt. Hela min lägenhet stinker av kemikalier. Jag har öppnat mina fönster för att vädra men han förgiftar mig i min egen jävla lägenhet, säger Mira om händelsen.

Enligt streamern lyckades hon fånga mannen på bild och har nu polisanmält händelsen. I sin sändning riktar hon sig också direkt till mannen och ber honom att sluta förfölja henne.

— Ditt jävla as, lämna mig i fred. Jag behöver inte din kärlek. Du kommer att hamna i fängelse och ruttna där om du inte slutar.

Artikelbild: Mira/Instagram

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..