×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninja och Pokimane i öppet storbråk — hotas med stämningsansökan

1
De båda Twitch-stjärnorna har hamnat i en infekterad strid efter Jidon "JiDion" Adams avstängning.
Twitch-stjärnorna Imane "Pokimane" Anys och Tyler "Ninja" Blevins har råkat i luven på varandra efter att Ninja visat stöd för Youtube-profilen Jidon "JiDion" Adams. JiDion blev häromveckan permanent avstängd från Twitch efter att ha trakasserat Pokimane genom att orkestrera haträder mot hennes kanal.

Under en stream pratade Ninja om JiDions avstängning och sade att han skulle smsa sitt Twitch-ombud för att se om det gick att få avstängningen ändrad. Detta reagerade i sin tur Pokimane kraftigt på och ifrågasatte varför Ninja skulle vilja hjälpa JiDion.

Efter att ha ifrågasatt Ninja på sin stream blev Pokimane kontaktad av Ninjas fru Jessica Blevins. I ett meddelande som Pokimane delat på Twitter går att läsa att Blevins och Ninja överväger att stämma Pokimane för förtal för hennes uttalanden.


Enligt Ninja ska han inte alls ha smsat sitt Twitch-ombud utan bara sagt det på sin stream. I ett DM till Pokimane skriver Ninja att han svär att det inte skickats något sms och att hon "begår ett stort misstag" som hävdar det.

Flera stora streamingstjärnor, bland annat svenska AnnieFuchsia, Rachell "Valkyrae" Hofstetter och Ludwig "Ludwig" Ahgren, har sedan bråket inleddes visat sitt stöd för Pokimane.

"Jag är inte säker på att folk inser hur stark Pokimane måste vara för att kunna hantera det här på sin stream, speciellt när det finns så många hatare i hennes chatt... I ärlighetens namn hade jag gråtit. Besviken på Ninja och hans fru", skriver AnnieFuchsia på Twitter.


Efter att JiDions avstängning ändrades till att bli permanent överklagade profilen Twitchs beslut. Twitch har meddelat JiDion att plattformen står fast vid sitt beslut och att Twitch-kontot fortsatt kommer att vara avstängt.


Artikelbild: Pressbild/Red Bull och Pressbild/HyperX

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..