×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: Pokimane stannar på Twitch — ger bort en Tesla för att fira

1
Twitch lyckas behålla en av sina största kvinnliga streamers.
Imane "Pokimane" Anys har skrivit på ett nytt kontrakt med streamingjätten Twitch. Det meddelade 25-åringen igår via sin Twitter.

I samband med att streamern meddelade sitt beslut berättar hon också att hon, för att fira sitt partnerskap med Twitch, ger bort en Tesla till en av sina tittare.

Pokimane har streamat på Twitch sedan 2013 och är med sina 8,9 miljoner följare plattformens nionde mest följda streamer. I skrivande stund har hon över 9600 aktiva prenumeranter.

Stjärnans tidigare kontrakt med Twitch tog slut den sista januari vilket gjorde att Pokimane hade möjlighet att göra som flera andra stjärnstreamers och byta plattform till en av Twitchs konkurrenter, något hon alltså inte valde att göra.

Artikelbild: Pokimanelol/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..