×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Efter stämningshotet mot Pokimane — Jessica Blevins slutar som Ninjas manager

1
Tyler "Ninja" Blevins behöver hitta en ersättare för sin fru.
I en intervju med sajten Sportifyit avslöjar Tyler "Ninja" Blevins fru Jessica Blevins att hon planerar att sluta jobba som manager för Ninja. Beslutet kommer inte långt efter att paret hamnat i blåsväder efter att Jessica hotat att stämma Twitch-stjärnan Imane "Pokimane" Anys.

Stämningshotet kom för ett par veckor sedan efter att Pokimane ifrågasatt varför Ninja uttryckt stöd för Jidon "JiDion" Adams, en Youtube-profil som blev avstängd från Twitch efter att ha uppmanat sina följare att trakassera Pokimane.

— Vi har insett att det kommer att komma en tid, och det ser ut att bli snarare förr än senare, då jag inte är hans manager mer. Med tanke på hur mycket arbete jag lägger ner så behöver min ersättare vara någon som vi kan lita på. Någon som andas team Ninja så som jag har gjort, säger Jessica Blevins till Sportifyit.

I intervjun berörs inte frågan om huruvida all uppståndelse kring stämningshotet haft någon inverkan på beslutet. Enligt Blevins kommer hon framöver att fokusera mer på sina egna projekt.

— Det senaste året har jag växt med mitt varumärke på samma sätt som Tyler växte med sitt. Jag har ett PR-team och jag har signat med en agentur. Tidigare fokuserade jag bara på Tyler men nu fokuserar jag på mitt varumärke samtidigt, säger hon.

Artikelbild: Jessica Blevins/Facebook

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..