×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold återvände till main-kanalen – slog tittarrekord

1
Twitch- och Youtubestjärnan Asmongold återvände i tisdags med en stream på sin main-kanal, och slog nytt tittarrekord. Streamen var på det nya spelet Lost Ark och över 285,000 personer tog del av sändningen.
Twitch- och Youtubestjärnan Asmongold återvände i tisdags med att streama på sin main twitch-kanal, efter månader på endast sin andra kanal "zackrawrr". I streamen spelade han det helt nya MMO och RPG-spelet "Lost Ark" och under sändningen slog han tittarrekord.

Vid ett tillfälle nådde streamen 285,726 tittare vilket är ett nytt personligt rekord för Asmongold. Hans största stream innan var från 2019, då han fick 283,000 tittare i samband med premiären av World Of Warcraft: Classic.

Asmongold är en amerikansk Twitch-streamer och Youtuber, mest känd för att ha spelat just World Of Warcraft. På senare tid har han dock vidgat sina vyer och börjat spela andra spel, och på så sätt fått in många nya tittare.


Efter att han nådde level 20 bekräftade han att det kommer bli fler streams med Lost Ark men också att han kommer börja spela GTA RP, som många fans velat. Tacksam och överraskad över antalet tittare avslutade han sedan den framgångsrika sändningen.

Artikelbild: Youtube Thumbnail/Asmongold TV

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..