×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tuff start på säsongen för Young Ninjas — missar akademislutspelet

1
De svenska talangarna förlorade den avgörade play in-matchen mot Astralis Talent.
För första gången sedan Weplay Academy League lanserades missar Young Ninjas LAN-slutspelet. Det står klart efter att laget igår förlorade den avgörande play in-matchen mot Astralis Talent med 0-2 i kartor.


Den danska duon Frederik "Fessor" Sørensen och Mikkel "MistR" Thomsen storspelade när Astralis Talent tog hem den avgörande matchen. Både Nuke och Overpass slutade med siffrorna 16-12 i danskarnas favör.

Förlusten innebär att Young Ninjas slutar på en delad femteplats i akademiligan vilket är den sämsta placeringen hittills för svenskarna i ligan. Tidigare har YN slutat tvåa och trea i turneringen.

Inte heller svenskarna Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak i Fnatic Rising tog sig till slutspelet. Även Fnatics akademilag förlorade mot Astralis Talent med 1-2 i ett tidigare skede av play in-steget.

Redan på torsdag blir det nya tag för Young Ninjas då laget deltar i Malta Vibes Knockout Series 5. Klockan 16:00 ställs Young Ninjas mot Sangal Esports i turneringens sextondelsfinal.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..