×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ett steg närmare slutspelet för Young Ninjas — satte Navi Junior på plats

1
Young Ninjas är ett steg närmare sin slutspelsplats i Weplay Academy League efter två raka vinster mot Navi Junior.
I en tidigare version av artikeln stod det att Young Ninjas säkrat sin slutspelsplats. Det stämmer inte då laget behöver vinna ytterligare en match i play in-stadiet av turneringen för att få sin slutspelsplats säkrad. YN står i nuläget på semifinalplats i play-ins.

Young Ninjas står ett steg närmare slutspelsplatsen i Weplay Academy League efter kvällens två raka vinster mot Natus Vincere Junior i A-gruppens sista matcher.


I första matchens möte på Mirage satte ninjorna en stadig och stark ton för spelet med en 9-6-halva innan det att CT-sidan på matchens andra halvlek kunde avslutas med en snabb ACE från Anton "Sapec" Palmgren för att säkra 16-11-vinsten.

Till skillnad från de jämna ninjornas spel var Navi Juniors bärande spelare Daniil "headtr1ck" Valitov på makalösa 37-17 KD-ratingen med en HLTV-rating på 1.97 vid matchens slut. Först bakom i frags låg Mark "UNBR0KEN" Varakuta med 13 frags.


Young Ninjas tog återigen en bra ledning i första halvleken av andra matchens karta Inferno med 9-6 men fick betydligt mycker mer motstånd från ett sammansatt Navi Junior som tog matchen vidare till en övertidsperiod. Ninjorna lyckades till slut säkra sin 19-15-vinst.

Trots en svettig OT såg ninjorna bekväma ut i sina kläder med fantastiskt teamwork från lagets spelare med avgörande insatser från bland andra Linus "LNZ" Holtäng och Love "phzy" Smidebrant.


I övriga matcher möttes Fnatic Rising och BIG Academy där Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak med kamraterna säkrade vinster för bägge matcherna.

Artikelbild: NIP/Twitter

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..