×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Svenska supertalangen blir nawwks lagkamrat — presenterad för Apeks

1
16-årige Hugo "Chawzyyy" Günther är klar för Apeks.
En av Sveriges största CS:GO-talanger, Hugo "chawzyyy" Gunther, är klar för den norska organisationen Apeks. Spelaren presenterades av laget under helgen och kommer därmed att vara lagkamrat med före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Tim "nawwk" Jonasson under 2022.

Förutom den svenska duon kommer Apeks under året att spela med Asger "AcilioN" Larsen, Joakim "jkaem" Myrbostad och Martin "STYKO" Styk. De två sistnämnda presenterades också som organisationens nyförvärv under helgen.

Under hela förra året spelade Chawzyyy tillsammans med den svenska femma som utgjorde Savage (tidigare även Nigma Galaxy och Galaxy Racer). Som bäst lyckades den femman slå sig in på en 47:e-plats på HLTV:s världsranking. 16-åringen var också uttagen i det svenska landslaget men var inte med i VM-slutspelet i Israel.

Apeks ställer upp med följande uppställning år 2022:
Asger "AcilioN" Larsen
Tim "nawwk" Jonasson
Joakim "jkaem" Myrbostad
Hugo "chawzyyy" Gunther
Martin "STYKO" Styk

Pål "Polly" Krammen (coach)

Artikelbild: Pressbild/Apeks
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..