×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

16-årige storlöftet dominerade i derbyt — säkrade vinst åt Galaxy Racer

2
Galaxy Racer-talangen Hugo "chawzyyy" Günther stod för en magisk insats i gårdagens derby mot Apeks.
Inför gårdagens derby mellan Galaxy Racer och Apeks pratade GXR-spelaren Niclas "PlesseN" Plessen om vikten av att kliva in i matchen med rätt mindset. En spelare som minst sagt lyckades med detta var lagkamraten Hugo "Chawzyy" Gunther.

Den blott 16-årige talangen totaldominerade matchen igenom och var den starkast bidragande orsaken till att Galaxy Racer gick segrande ur derbyt med 2-0 i kartor. Över de 55 spelade rundorna skramlade chawzyyy ihop hela 59 kills och hade en sammanlagd ADR på 120.4.

Vinsten innebär att Galaxy Racer i dag har chansen att säkra en plats i gruppspelet av SSS3. Svenskarna ställs mot det ryska laget 1win klockan 15:00 och vid vinst är laget klara för huvudturneringen.

För Apeks del krävs två raka vinster för att säkra en plats i turneringen. Lagets första måstematch spelas redan klockan 09:00 i dag mot For The Win Esports.

Artikelbild: Pressbild/Esportal och Spring Sweet Spring

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..