×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

16-årige storlöftet dominerade i derbyt — säkrade vinst åt Galaxy Racer

2
Galaxy Racer-talangen Hugo "chawzyyy" Günther stod för en magisk insats i gårdagens derby mot Apeks.
Inför gårdagens derby mellan Nigma Galaxy och Apeks pratade GXR-spelaren Niclas "PlesseN" Plessen om vikten av att kliva in i matchen med rätt mindset. En spelare som minst sagt lyckades med detta var lagkamraten Hugo "chawzyyy" Gunther.

Den blott 16-årige talangen totaldominerade matchen igenom och var den starkast bidragande orsaken till att Galaxy Racer gick segrande ur derbyt med 2-0 i kartor. Över de 55 spelade rundorna skramlade chawzyyy ihop hela 59 kills och hade en sammanlagd ADR på 120.4.

Vinsten innebär att Galaxy Racer i dag har chansen att säkra en plats i gruppspelet av SSS3. Svenskarna ställs mot det ryska laget 1win klockan 15:00 och vid vinst är laget klara för huvudturneringen.

För Apeks del krävs två raka vinster för att säkra en plats i turneringen. Lagets första måstematch spelas redan klockan 09:00 i dag mot For The Win Esports.

Artikelbild: Pressbild/Esportal och Spring Sweet Spring

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..