×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stjärnlöftet dominerar — Galaxy Racer klara för Elisa Invitational

1
16-årige Hugo "Chawzyyy" Günther har varit strålande i Galaxy Racers kvalmatcher.
Säsongsinledningen har varit minst sagt intensiv för Nigma Galaxy. På bara ett par veckor har laget betat av hela 17 matcher i olika turneringar och kval.

Ett av de kval som laget deltagit i är till Elisa Invitationals höstsäsong. Där har laget gått som tåget och är efter gårdagens 2-0-kross av Lyngby Vikings klara för turneringens gruppspel.

I kvalet har det 16-årige storlöftet Hugo "chawzyyy" Gunther varit lagets bästa spelare. Chawzyy har toppat lagets scoreboard i fem av de sex kartor som laget spelat.

Förutom gårdagens 2-0-vinst mot Lyngby Vikings har svenskarna radat upp 2-0-vinster mot Apeks och Saws akademilag Saw Youngsters.

I Elisa-kvalet deltar från svenskt håll också Young Ninjas och Robin "flusha" Rönnquist med sitt Gorillaz. Young Ninjas har ikväll chansen att knipa en plats i gruppspelet om laget vinner mot finest, medan flusha behöver vinna två raka matcher för att ta sig vidare.

Young Ninjas spelar ikväll klockan 17:00.

Artikelbild: Pressbild/Esportal
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..