×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Chawzyy med monstermatch — Galaxy Racer vinner debuten med twist

1
Det blen en bra start på säsongen för Galaxy Racer. Svenskarna som nu mera spelar med Simon "twist" Eliasson spelade en riktigt spännande match mot Saw Youngsters. Men det var en spelare som stod ut lite extra, Hugo "Chawzyy" Gunther.
Under gårdagen spelade Nigma Galaxy sin första match för höstsäsongen. Där ställdes de mot akademilaget från Saw. Matchen startade också på portugisernas kartval, Ancient. Men svensklaget bjöd på en riktigt stark CT-sida, speciellt från Hugo "chawzyyy" Gunther. Den unga talangen sågs spela väldigt mycket AWP trots att de nu spelade med Simon "twist" Eliasson.

De fick med sig hela 13 rundor till sidbytet men hade det svårare på sin T-sida men lyckades tillslut stänga kartan med 16-13. Det var Chawzyy som var starkast på kartan med hela 34 kills, 16 av dessa var med AWP. Detta ledde till en imponerande rating på 1.60.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Inferno. Denna gången var det T-sidan som var starkare för båda lagen. Svenskarna inledde riktigt starkt och fick med sig elva rundor till sidbytet. Men precis som förra kartan så började portugiserna att kämpa tillbaka. Efter fem raka rundor från Saw Youngsters så kunde äntligen GXR vinna sin första CT-runda. De vann även tre rakt därpå och hade säkrat 15.

Men Saw ville inte ge upp och vann återigen fem raka rundor. Men svenskarna lyckades stänga även denna kartan med 16-13. Återigen var det Chawzyy som var starkast med 27 frags, 15 av dessa med AWP. Men resterande spelare i laget var inte långt bakom och twist bjöd på fina 24 frags.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..