×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska toppfemman på jakt efter ny organisation — verkar inte förlänga med Nigma Galaxy

2
Sveriges just nu tredje bästa femma ser ut att bryta med sin organisation.
De svenska stjärnorna som just nu spelar i Nigma Galaxy kommer snart att stå utan organisation. Det meddelar lagets storstjärna Simon "twist" Eliasson på Twitter.

I tweeten skriver twist att femman, som förutom 26-åringen själv består av Hugo "chawzyyy" Gunther, Adam "dezon" Wahlqvist, Denis "grux-" Gutaj och Niclas "PlesseN" Plessen, letar efter en ny organisation att representera.


Så sent som i slutet av september slogs de båda organisationerna Galaxy Racer och Team Nigma ihop för att bilda den nya superorganisationen. Sedan Galaxy Racer gav sig in på CS:GO-scenen för ett och ett halvt år sedan har organisationen haft en helsvensk femma.

Den nuvarande femman är för tillfället rankade på plats 47 i världen enligt HLTV:s världsranking. Som bäst har laget varit rankade på plats 42.

Artikelbild: Pressbild/NIP

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..