×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP bekräftar: Svenske coachen anställs — ännu okänt i vilken roll

1
Daniel "djL" Narancic kan vara Björn "THREAT" Pers ersättare i Ninjas In Pyjamas.
Den svenske coachen Daniel "djL" Narancic kan bli Ninjas in Pyjamas nästa huvudcoach. Det rapporterade nyhetssajten Dexerto under helgen.

Efter rapporterna från Dexerto valde NIP:s operative chef Jonas "calc" Gundersen att delvis bekräfta nyhetssajtens uppgifter.

"Det stämmer att djL kommer att ansluta till vår coachingstab. Vänta bara på vårt meddelande så kommer hela bilden att ges", skriver calc på Twitter.


Genom meddelandet bekräftar calc att djL kommer vara en del av NIP under 2022, men huruvida det kommer att bli som huvudcoach eller inte avslöjar han inte.

I början av december meddelade NIP att THREAT skulle sluta som huvudcoach för laget. Efter IEM Winter har han istället arbetat som teknisk direktör i NIP, vilket innebär att han fokuserat mer på att utveckla lagets taktiska strategier.

Under 2021 jobbade djL som coach i två andra nordiska lag. Under vårsäsongen var 27-åringen huvudcoach för Copenhagen Flames och under hösten arbetade han som assisterande coach i den norska organisationen Apeks. Tidigare har djL bland annat coachat Red Reserve och Gamerlegion samt spelat i Japaleno.

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/Copenhagen Flames

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..