×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

pita tillbaka i coachrollen — går med i danska laget

1
Den svenska coachen Faruk "pita" Pita är tillbaka. Han går nu in som coach för det danska laget Copenhagen Flames
Faruk "pita" pita är tillbaka som coach. Men det blir inte ett svenskt lag som den svenska coachen går med i, utan ett danskt. Det är nämligen Copenhagen Flames som pita nu går in i. Det är inte första gången som det danska laget har en svensk coach. Tidigare har vi även sett Daniel "djL" Narancic coacha danskarna, han är nu mer en del av Apeks som assisterande coach.

pita har haft en lång spelarkarriär under både 1.6 och Global Offensive. Men nu förtiden är han nog mest känd för sin tid i Ninjas in Pyjamas. Han var en del av laget under två perioder. Först mellan 2014 och 2015 där han hjälpte laget att vinna en major, ESL One Cologne 2014. Han återvände även till laget 2018 där han blev kvar i två år. Starkaste placeringarna då var två andraplatser under Blast Pro Series Copenhagen, både 2018 och 2019.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..