×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

djL lämnar danska laget: "Jag har fått ett erbjudande jag hade svårt att tacka nej till"

1
Daniel "djL" Narancic har valt att lämna Copenhagen Flames. Den svenska coachen är nu på väg till ett lag. Vilket detta är dock okänt.
Den svenska coachen Daniel "djL" Narancic har under de senaste fem månaderna coachet det danska laget Copenhagen Flames. Han har nu valt att lämna laget. Detta ska vara på grund av ett erbjudande som han inte kunde motstå.

— Efter mycket övervägande så har jag fått ett erbjudande jag hade svårt att tacka nej till.
Ledningen och spelarna har under hela tiden varit helt underbara och har verkligen gillat hela min tid där.
Skriver djL till Fragbite

Det var faktiskt inte så länge sedan djL var aktiv som spelare, att återvända till rollen är dock inte aktuellt enligt djL.

— Nej tanken har inte slagit mig alls att börja spela igen. Jag gillar verkligen rollen som tränare och kommer inte göra någon slags comeback igen!

Den svenska coachen har inte setts coacha något svenskt lag sedan den gamla lineupen av Gamerlegion. Detta är något som djL nu vill återvända till.

— Jag har varit iväg i internationella scenen i över ett år nu och tanken är att komma tillbaka till svenska scenen så fort som möjligt då jag vill utveckla den. Men klart båda två är möjligheter jag är glad med!

Med tanke på att många profiler försvinner till Valorant så blir man ju lite orolig varje gång en spelare en coach lämnar ett lag, detta är dock inget som vi behöver oroa oss med djL. Han ville också påpeka att han nu pratar med ett nytt lag.

— Ni kommer inte tappa mig till Valorant i nuläget. Har inget att tillägga, mer än att jag pratar med ett nytt lag



Artikelbild: Pressbild/Copenhagen Flames

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..