×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Franska stjärnan öppnar upp om sin diagnos: "Hindrade mig aldrig från att nå framgång"

2
Nathan "NBK" Schmitt berättar om att ha diagnostiserats med autismspektrumtillstånd.
Den franska legendaren Nathan "NBK" Schmitt har fått diagnosen autismspektrumtillstånd. Det berättar stjärnan i ett öppenhjärtigt inlägg på Twitter.

I inlägget skriver NBK att diagnosen hjälper honom att få en bättre förståelse för sig själv och att beskedet kan vara positivt för hans framtida CS:GO-karriär.

"Även om detta inte är en sjukdom och inte behöver behandlas är det en störning som kan vara en styrka när den förstås och arbetas med på rätt sätt. Det hindrade mig aldrig från att nå framgång men jag är också mer säker än någonsin på vad jag kan tillföra ett lag", skriver NBK.


I sitt uttalande skriver NBK att hans målsättning inför framtiden fortfarande är att vara del av ett lag som kan tävla om att vinna turneringar.

"Jag har arbetat med en idrottspsykolog sedan i mars och med diagnosen i åtanke är det viktigaste att hitta ett lag där jag kan utvecklas och dela med mig av min erfarenhet så att det gynnar laget", skriver han.

Under höstsäsongen 2021 har NBK satsat på en Valorant-karriär men ryktas vara på väg att göra en comeback på CS:GO-scenen. Så sent som för ett par veckor sedan rapporterade den franska nyhetssajten 1PV att den tyska organisationen MOUZ är intresserade av spelaren.

Under sin CS:GO-karriär har NBK bland annat vunnit två Majors, WESG 2016, säsong sju av ECS och säsong fem av ESL Pro League.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..