×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Oväntade transferryktet — franska legendaren kan göra comeback i MOUZ

1
Nathan "NBK" Schmitt kan bli en av pusselbitarna i den tyska organisationens lagbygge.
Den franska superstjärnan Nathan "NBK" Schmitt kan vara på väg att göra en comeback på CS:GO-scenen. 27-åringen, som i somras bytte spel till Valorant, ska enligt den franska nyhetssajten 1PV vara på väg att skriva på för den tyska organisationen MOUZ.

Uppgifterna kommer efter att det rapporteras att Mouz-stjärnan Robin "ropz" Kool ska vara på väg att lämna laget för att ersätta Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze Clan. NBK kan i ett sådant scenario i sin tur ersätta ropz i Mouz-femman.

Utöver NBK:s comeback skriver 1PV också att ytterligare två Mouz-spelare, Frederik "acoR" Gyldstrand och Aurimas "Bymas" Pipiras, kommer att lämna laget inom kort. Kandidater att ersätta dessa två uppges vara akademi-spelarna Ádám "torzsi" Torzsás och Jon "JDC" de Castro men inget ska vara klart ännu.

Även lagets danske coach Torbjørn "mithR" Nyborg uppges vara på väg bort från Mouz inför nästa år.

NBK är en av de mest omtyckta CS:GO-profilerna i världen. På fransmannens meritlista står bland annat två Major-titlar samt vinster i WESG 2016, säsong sju av ECS och säsong fem av ESL Pro League.

Artikelbild: Luc Bouchon/Dreamhack
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..