×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Danska coachen lämnar Mouz — klar för norska akademilaget

1
Torbjørn "⁠mithR⁠" Nyborg går in som nya Apeks Rebels-coachen.
Under gårdagen skrev den norska organisationen Apeks i ett pressmeddelande att tidigare MOUZ-coachen Torbjørn "mithR" Nyborg blir akademilaget Apeks Rebels nya coach.

Den rutinerade coachen hjälpte Apeks under tidigt 2020 i Road to Rio och upptäckte att organisationen delar samma värderingar och ambitioner med den dansk-norske 32-åringen.

- Jag kommer att sakna det fullpackade reseschemat och att spela mot världens bästa lag, men jag ser även fram emot att få bevisa vad jag kan i Apeks, säger mithR i pressmeddelandet.

Efter lite över ett år med MOUZ och high-tier tävlingar får nu mithR nya utmaningar med akademilaget. Han ställer sig positivt till förändringen och tackar av sin tidigare organisation på Twitter som visat sitt stöd under flytten, samt fansen.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..