×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelsdags i Elitserien — här är förutsättningarna inför dagens semifinaler

1
Höstsäsongen drar ihop sig.
Idag är det semifinals-dags i Elitserien. Efter två jämna kvartsfinaler tidigare i veckan har vi kommit fram till de fyra semifinalisterna. Bägge semifinaler spelas idag, och finalen avgörs imorgon.

I första matchen deltar AURA och Young Ninjas. Aura säkrade sin plats genom att placera på andraplats i säsongens tabell. Ninjorna missade andraplatsen med bara ett poäng, och fick därför möta för att avgöra vem som skulle gå vidare. Efter tre jämna kartor tog Ninjas in Pyjamas akademilag tillslut vinsten. Båda lagen har haft en stark säsong, och en jämn match kan förväntas. Denna helgen är även Auras sista framträdande som lag.


Den andra matchen är mellan X-Gamer och . X-Gamer tog förstaplatsen i säsongens tabell, och säkrade därmed sin plats i semifinalen direkt. Kappa kommer in i matchen efter en jämn kamp mot Lilmix, där de precis lyckades göra en stark comeback och ta hem vinsten.


Båda matcherna sänds på Elitseriens Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..