×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Trots framgångarna — svenska sensationslaget splittras: "Känner att det behövs en paus"

1
Trots höstens framgångar blev AURA aldrig upplockade av någon organisation.
Under hösten tog det svenska laget AURA både den svenska och europeiska CS:GO-scenen med storm. Laget lyckades sensationellt kvalificera sig för RMR-turneringen IEM Fall och höll där jämna steg med storlag som BIG och Copenhagen Flames.

Efter lagets kvalbragd hyllades AURA-spelarna av stora svenska spelare som Olof "olofmeister" Kajbjer, Jesper "JW" Wecksell och Ludvig "Brollan" Brolin.

Trots framgångarna lyckades laget aldrig bli upplockade av någon organisation och inför vårsäsongen väljer nu femman att gå skilda vägar. Beskedet kommer som en direkt följd av att Gustav "FRANSSON" Fransson väljer att ta en paus från spelandet.


"Har bestämt mig för att ta en paus från competitive CS på obestämd tid då jag inte känner glöden både inom mig och inom laget. Så mycket tid vi lagt ner och så mycket vi har achievat men ändå har vi inte lyckats få stöd från någon organisation", skriver FRANSSON om beslutet i ett uttalande på Twitter.

Övriga spelare i laget har också gått ut med att laget splittras och att de nu söker efter nya möjligheter inom andra lag.

AURA var som högst rankade på plats 65 på HLTV:s världsranking och kommer i helgen göra sitt sista framträdande i Elitseriens slutspel.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..